Hummel - Brighton Backpack - 184827-8000 (RUGtas) - gratis bedrukt

Hummel - Brighton Backpack - 184827-8000 (RUGtas) - gratis bedrukt

€ 24,99


klik dan hier voor ons complete assortiment!Hoge kwaliteit Hummel sportRUGtas. Afmetingen: 35x20x38  cm. verkrijgbaar in vier kleuren. De tas heeft een rits aan de bovenzijde waardoor u heel makkelijk uw sportspullen in- en uitpakt. 2 verstelbare schouderbanden om de tas als RUGTAS te dragen. Twee zijvakken 1 van mesh en 1 voorvak met rits. Opbergvakje met rits aan de binnenkant en een schoenenvak aan de onderzijde. Doordat de chevronprint reflecteert is de tas extra goed zichtbaar in het verkeer.


Deze tas is uitermate geschikt voor de schoolgaande jeugd (basisschool)


Deze tas is extra veilig in het verkeer. De tas wordt immers op de rug gedragen waardoor u kind twee handen aan het stuur kan houden en niet zo snel door de tas uit balans raakt. Ook heel handig is de schoenenbak die onder de tas is gemonteerd. Deze kan onder andere worden gebruikt voor de (vieze) sportschoenen.


bedrukking van jouw naam:

Dit wordt gedaan met zeer duurzaam materiaal waardoor de gedrukte naam mooi en strak op de tas wordt gezet in onze professionele drukkerij. Jouw naam wordt circa 25 mm hoog en in verhouding (aantal karakters) de breedte. Dit is een zeer mooi formaat in verhouding tot de tas.


Deze tas van Hummel is gratis te bedrukken met jouw naam. Vul onder deze tekst de naam in welke je op de Hummel tas gedrukt wilt hebben. (vergeet niet het vakje aan te vinken)


Heb je een vraag of wil je misschien grotere aantallen bestellen, bijvoorbeeld voor jouw hele team (met clublogo en sponsorlogo), bel of mail ons dan en wij maken voor jou een scherpe en passende offerte! 


Wil je ons bellen? : 038 422 50 70 (ma t/m vrij 10:00 tot 17:00)

Wil je ons mailen? :  klik HIER en mail je vraag.

Wil je het artikel bedrukken? Vink hieronder aan:
Graag het artikel bedrukken op de volgende positie:

24